Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Time Bandits boeken?

De band Time Bandits is opgericht door zanger Alides Hidding. In 1981 scoorden zij hun eerste hit met het nummer ‘Live It Up.’ Er volgden nog meer hits, waaronder ‘I’m Specialized In You’ en ‘Endless Road.’ Momenteel werkt Alides Hidding als songwriter voor Nederlandse en Belgische artiesten, waaronder Romeo, Ruth Jacott, Dana Winner, Helmut Lotti, Barbara Dex en vele anderen.

Sinds de deelname van frotman Alides Hidding aan het megapopulaire programma ‘De Beste Zangers’, waar hij in 2021 aan deelnam, is de populaire band van weleer weer terug op de Nederlandse podia. En uiteraard spelen zij ook de hits van toen!

Alides Hidding SOLO boeken? Kijk op deze pagina: /onze-artiesten/alides-hidding


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Time Bandits is € 3495. Deze gage voor het inhuren van Time Bandits is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Time Bandits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Time Bandits plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Time Bandits

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Time Bandits te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Time Bandits wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Time Bandits haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Time Bandits online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Time Bandits boeken

Bent u benieuwd hoe u Time Bandits kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Time Bandits direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Time Bandits?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Time Bandits aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op