Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Time Bandits boeken?

Time Bandits BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Time Bandits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Time Bandits plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Time Bandits

De band Time Bandits is opgericht door zanger Alides Hidding. In 1981 scoorden zij hun eerste hit met het nummer ‘Live It Up.’ Er volgden nog meer hits, waaronder ‘I’m Specialized In You’ en ‘Endless Road.’ Momenteel werkt Alides Hidding als songwriter voor Nederlandse en Belgische artiesten, waaronder Romeo, Ruth Jacott, Dana Winner, Helmut Lotti, Barbara Dex en vele anderen.

Sinds de deelname van frotman Alides Hidding aan het megapopulaire programma ‘De Beste Zangers’, waar hij in 2021 aan deelnam, is de populaire band van weleer weer terug op de Nederlandse podia. En uiteraard spelen zij ook de hits van toen!

Alides Hidding SOLO boeken? Kijk op deze pagina: /onze-artiesten/alides-hidding


Bekijk optreden van Time Bandits

Vragen over het boeken van Time Bandits?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Time Bandits aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op