Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 300 personen
Vraag offerte aan

Shirley Bassey (imitator) boeken?

Ruth Galura is een internationale zangeres die al over de hele wereld heeft opgetreden. Ruth laat u kennis maken met de fenomenale koningin van glitter en glamour en laat u een adembenemende show beleven.

Deze Shirley Bassey tribute is een verademing en laat uw avond tot eenzame hoogte stijgen. Live is het nog mooier, u zult uw ogen niet geloven!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Shirley Bassey (imitator) is € 995. Deze gage voor het inhuren van Shirley Bassey (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Shirley Bassey (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Shirley Bassey (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Shirley Bassey (imitator)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Shirley Bassey (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Shirley Bassey (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Shirley Bassey (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Shirley Bassey (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Shirley Bassey (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Shirley Bassey (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Shirley Bassey (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Shirley Bassey (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Shirley Bassey (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op