Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
3x45 minuten
Geluid:
Incl. geluid tot 1.000 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

SESAM SENSATION boeken?

SESAM SENSATION BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van SESAM SENSATION ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van SESAM SENSATION plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over SESAM SENSATION

SESAM SENSATION BOEKEN VOOR JOUW EVENEMENT

De sensatie van de band ziet iedereen al zodra de energieke én zeer charmante zangeres op het podium verschijnt. Met naast haar één van de beste zangers uit het profcircuit. Voeg daarbij 4 fenomenale muzikanten die ook allemaal een geweldige leadstem hebben, een stortvloed aan songs welke in een hoog tempo allemaal in mash-up style voorbijkomen en je snapt waarom deze de lifetime award “Meest geboekte band van Nederland” heeft verdiend”!

ALLES WETEN OVER DE BOEKINGEN VAN SESAM SENSATION?

Daarnaast heeft de band ook de award voor “Beste Partyband van Nederland” op haar naam staan. Sesam brengt twee sets van 75 minuten vol van beleving en energie in elke feesttent, op elk festival, voor elk corporate event en in elke club.

SESAM SENSATION: “Professionals in entertainment”!


Bekijk optreden van SESAM SENSATION

Vragen over het boeken van SESAM SENSATION ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte SESAM SENSATION aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op