Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Ronnie Flex boeken?

Ronnie Flex BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ronnie Flex ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ronnie Flex plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ronnie Flex

Deze rapper begon op zijn veertiende met het produceren van beats en niet veel later begon hij raps te schrijven. Na zijn middlbare school ging hij naar de popacademi, maar hij maakte zijn opleiding niet af.

Hij heeft meerdere hits op zijn naam staan, waaronder ‘Zusje,’ ‘Zeg Dat Niet’ (samen met Lil Kleine) ‘’Energie’ (samen met Frenna) ‘Fan’ (samen met Famke Louise) en ‘Blijf Bij Mij’ (samen met Maan).

In 2015 deed Ronnie mee aan ‘Expeditie Robinson.’

In 2018 was Ronnie 'Ambassadeur van de Vrijheid'. Ronnie is jurylid bij het televisieprogramma ‘It Takes 2.’ Hij heeft ook zijn eigen kledinglijn.'

Ronnie Flex is alleen te boeken met liveband.

Bekijk optreden van Ronnie Flex

Vragen over het boeken van Ronnie Flex?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ronnie Flex aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op