Eigenschappen

Prijs:
€ 22500
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Ronnie Flex boeken?

Deze rapper begon op zijn veertiende met het produceren van beats en niet veel later begon hij raps te schrijven. Na zijn middlbare school ging hij naar de popacademi, maar hij maakte zijn opleiding niet af.

Hij heeft meerdere hits op zijn naam staan, waaronder ‘Zusje,’ ‘Zeg Dat Niet’ (samen met Lil Kleine) ‘’Energie’ (samen met Frenna) ‘Fan’ (samen met Famke Louise) en ‘Blijf Bij Mij’ (samen met Maan).

In 2015 deed Ronnie mee aan ‘Expeditie Robinson.’

In 2018 was Ronnie 'Ambassadeur van de Vrijheid'. Ronnie is jurylid bij het televisieprogramma ‘It Takes 2.’ Hij heeft ook zijn eigen kledinglijn.'

Ronnie Flex is alleen te boeken met liveband.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ronnie Flex is € 22500. Deze gage voor het inhuren van Ronnie Flex is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ronnie Flex ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ronnie Flex plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ronnie Flex

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ronnie Flex te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ronnie Flex wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ronnie Flex haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ronnie Flex online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ronnie Flex boeken

Bent u benieuwd hoe u Ronnie Flex kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ronnie Flex direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ronnie Flex?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ronnie Flex aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op