Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Rollin' Restaurant boeken?

Rollin' Restaurant BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Rollin' Restaurant ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rollin' Restaurant plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Rollin' Restaurant

Bedrijfspresentatie

Rollin’ restaurant is een unieke belevenis: een volledig gerestaureerde en verbouwde Engelse dubbeldekker. Op de begane grond een bar met tap, uitgifteraam en een ruime keuken. Bovenop de bus een riant VIP-deck, waar zo’n 20 personen kunnen borrelen, terwijl de DJ zijn set draait op het dak.

Rollin’ restaurant wordt ingezet bij bedrijfsfeesten, openingen, personeelsuitjes, zomer of winter barbecue’s op locatie, bruiloften, presentaties en beurzen.  Vóór de bus is alles op maat in te vullen. Statafels, parasols, The Bastard barbecues, koelkasten vol met eten en drinken, koks en bedienend personeel. Rollin’ restaurant staat voor je klaar om jouw feest onvergetelijk te maken.

Meer informatie? Ga naar https://www.rollinrestaurant.nl

Vragen over het boeken van Rollin' Restaurant?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rollin' Restaurant aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op