Eigenschappen

Prijs:
€ 2295
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Robbie Williams (imitator) boeken?

Henri Toonders lijkt ontegenzeggelijk op Robbie Williams. Niet alleen qua looks, maar ook door zijn typische uitspraak en mimiek.

Als Henri Toonders in de huid van Robbie Williams kruipt, is het alsof Robbie live voor je staat. Gedurende dertig minuten zorgt hij voor een te gekke show die doet verlangen naar meer.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Robbie Williams (imitator) is € 2295. Deze gage voor het inhuren van Robbie Williams (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Robbie Williams (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robbie Williams (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Robbie Williams (imitator)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Robbie Williams (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Robbie Williams (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Robbie Williams (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Robbie Williams (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Robbie Williams (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Robbie Williams (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Robbie Williams (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Robbie Williams (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Robbie Williams (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op