Eigenschappen

Prijs:
€ 8450
Tijdsduur:
30-40 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Rob de Nijs boeken?

Deze zanger was de zoon van een rijschoolhouder. Op zijn zesde ging hij vanwege zijn astma naar een openluchtschool. Op zijn achtste kreeg hij zijn eerste accordeonles. Ook zat hij op een cabaretschool. Hij werd de zanger van de band ‘The Apron Strings’ waarna de band werd omgedoopt in ‘Robby And The Apron Strings’ en zijn broer Bert de Nijs kwam als extra gitarist bij de band.

In 1962 stapten Rob en Bert uit de band en begonnen ‘Rob de Nijs en de Lords’ waarmee ze een talentenjacht en daarmee een platencontract wonnen. Het nummer ‘Ritme Van De Regen’ uit 1963 werd een grote hit.

Vanaf 1973 volgden er nog meer hits, waaronder ‘Alles Wat Ademt’ en ‘Banger Hart.’ In 1963 deed hij mee aan het Songfestival in Knokke.

In 1965 ging hij werken voor circus Boltini en in 1968 ging hij werken in clubs van zijn schoonvader. Hij had een rol in de televisieserie ‘Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen Meneer.’

In 1977 kreeg hij zijn eigen special bij de Vara. In 2013 deed de Nijs mee aan ‘De Beste Zangers.’

In maart 2020 kondigde Rob aan dat hij ondanks de ziekte Parkonson toch wilde blijven optreden en vooral blijven lachen: "Ik laat een mooi leven niet verpesten door het laatste stuk met Parkinson". 


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Rob de Nijs is € 8450. Deze gage voor het inhuren van Rob de Nijs is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Rob de Nijs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob de Nijs plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Rob de Nijs

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rob de Nijs te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rob de Nijs wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Rob de Nijs haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Rob de Nijs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rob de Nijs boeken

Bent u benieuwd hoe u Rob de Nijs kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Rob de Nijs direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Rob de Nijs?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rob de Nijs aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op