Eigenschappen

Prijs:
€ 8450
Tijdsduur:
30-40 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Rob de Nijs boeken?

Rob de Nijs BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Rob de Nijs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob de Nijs plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Rob de Nijs

Deze zanger was de zoon van een rijschoolhouder. Op zijn zesde ging hij vanwege zijn astma naar een openluchtschool. Op zijn achtste kreeg hij zijn eerste accordeonles. Ook zat hij op een cabaretschool. Hij werd de zanger van de band ‘The Apron Strings’ waarna de band werd omgedoopt in ‘Robby And The Apron Strings’ en zijn broer Bert de Nijs kwam als extra gitarist bij de band.

In 1962 stapten Rob en Bert uit de band en begonnen ‘Rob de Nijs en de Lords’ waarmee ze een talentenjacht en daarmee een platencontract wonnen. Het nummer ‘Ritme Van De Regen’ uit 1963 werd een grote hit.

Vanaf 1973 volgden er nog meer hits, waaronder ‘Alles Wat Ademt’ en ‘Banger Hart.’ In 1963 deed hij mee aan het Songfestival in Knokke.

In 1965 ging hij werken voor circus Boltini en in 1968 ging hij werken in clubs van zijn schoonvader. Hij had een rol in de televisieserie ‘Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen Meneer.’

In 1977 kreeg hij zijn eigen special bij de Vara. In 2013 deed de Nijs mee aan ‘De Beste Zangers.’

In maart 2020 kondigde Rob aan dat hij ondanks de ziekte Parkonson toch wilde blijven optreden en vooral blijven lachen: "Ik laat een mooi leven niet verpesten door het laatste stuk met Parkinson". 


Bekijk optreden van Rob de Nijs

Vragen over het boeken van Rob de Nijs?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rob de Nijs aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op