Eigenschappen

Prijs:
€ 2595
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

René Karst boeken?

René Karst BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van René Karst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van René Karst plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over René Karst

René Karst treedt sinds 1979 op, in het begin vooral samen met zijn moeder als ‘Duo Karst.’ In 2007 kwamen zijn eerste solosingles uit. Er volgden nog veel meer albums en singles, waaronder het lied ‘Liever Te Dik In De Kist', wat een grote hit werd.

Karst opende in 2014 een teddyberenwinkel annex theater waar hij kindervoorstellingen speelt. In 2019 was hij één van de honderd juryleden in het televisieprogramma ‘All Together Now.’ Mede hierdoor kreeg hij landelijke bekendheid.

Ook was hij veelvuldig te zien tijdens het 'AVRO/TROS Sterren Muziekfeest op het plein'. Kortom, een echte feestganger!Bekijk optreden van René Karst

Vragen over het boeken van René Karst?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte René Karst aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op