Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Re-Play boeken?

Re-Play BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Re-Play ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Re-Play plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Re-Play

Deze band werd in 1994 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet, die elkaar kenden van school en in 1992 al samen mee hadden gedaan aan de Soundmixshow. Ook werden er twee singles opgenomen die in Duitsland werden uitgebracht.

In het begin zongen ze alleen Engelstalig repertoire, maar Samuel de Wit kwam op het idee om hun nummers in het Nederlands op te nemen. Hier kregen ze veel positieve reacties op en ze besloten om definitief over te schakelen op Nederlandstalige R&B-nummers. In 1996 kwam hun eerste Nederlandstalige single ‘Ik Denk Aan Jou’ uit en opvolger ‘Kijk Om Je Heen’ in 1998 werd een grote hit.

In 1999 maakten ze samen met Gordon het nummer ‘Never Nooit Meer’ dat werd ingezonden voor het Nationaal Songfestival maar niet geselecteerd. Toch werd er besloten om dit nummer op single uit te brengen en het werd een grote hit.

Ook in 2000 bracht de groep een album uit en in 2002 werd er weer samengewerkt met Gordon. In 2003 verliet Mark Dakriet de groep voor een solocarrière en werd vervangen door de Amsterdamse zanger Mario Raadwijk. Mark scoorde dat jaar een hitje met ‘Tegen Beter Weten In.’

Bekijk optreden van Re-Play

Vragen over het boeken van Re-Play?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Re-Play aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op