Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Re-Play boeken?

Deze band werd in 1994 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet, die elkaar kenden van school en in 1992 al samen mee hadden gedaan aan de Soundmixshow. Ook werden er twee singles opgenomen die in Duitsland werden uitgebracht.

In het begin zongen ze alleen Engelstalig repertoire, maar Samuel de Wit kwam op het idee om hun nummers in het Nederlands op te nemen. Hier kregen ze veel positieve reacties op en ze besloten om definitief over te schakelen op Nederlandstalige R&B-nummers. In 1996 kwam hun eerste Nederlandstalige single ‘Ik Denk Aan Jou’ uit en opvolger ‘Kijk Om Je Heen’ in 1998 werd een grote hit.

In 1999 maakten ze samen met Gordon het nummer ‘Never Nooit Meer’ dat werd ingezonden voor het Nationaal Songfestival maar niet geselecteerd. Toch werd er besloten om dit nummer op single uit te brengen en het werd een grote hit.

Ook in 2000 bracht de groep een album uit en in 2002 werd er weer samengewerkt met Gordon. In 2003 verliet Mark Dakriet de groep voor een solocarrière en werd vervangen door de Amsterdamse zanger Mario Raadwijk. Mark scoorde dat jaar een hitje met ‘Tegen Beter Weten In.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Re-Play is € 3495. Deze gage voor het inhuren van Re-Play is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Re-Play ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Re-Play plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Re-Play

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Re-Play te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Re-Play wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Re-Play haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Re-Play online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Re-Play boeken

Bent u benieuwd hoe u Re-Play kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Re-Play direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Re-Play?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Re-Play aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op