Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
2x60 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Queen Forever boeken?

Queen Forever BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Queen Forever ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Queen Forever plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Queen Forever

Queen Forever doet iedereen versteld staan met hun fantastische interpretatie van de grootste hits van Queen. Twee uur lang spelen ze met passie en gemak uw favoriete Queen nummers als ‘Bohemian Rhapsody.’

Voor de volledige ervaring kleden zij zich ook als de leden van Queen. De Freddie imitator van deze band (Timothy Drake) werd tweede in het televisieprogramma ‘My Name Is…’ Kort daarna ontstond de band en de daarop volgende jaren hebben ze getourd door binnen- en buitenland.

Queen Forever zette het leven van Freddie Mercury ook neer in de theatershow ‘I Want To Break Free.’ Inmiddels heeft Queen Forever voor veel mensen gespeeld en het publiek is altijd dolenthousiast. 

Bekijk optreden van Queen Forever

Vragen over het boeken van Queen Forever?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Queen Forever aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op