Eigenschappen

Prijs:
€ 1450
Tijdsduur:
1x 60 / 240 minuten
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Qmusic the Party boeken?

Qmusic the Party

Complete show inclusief licht, geluid en video decor. De show wordt verzorgt door twee DJ’s en in de week voorafgaand aan het evenement worden er radiospots uitgezonden op Qmusic om het evenement te promoten. Muziek: de hits uit de actuele hitlijsten aangevuld met de muziek uit het Foute Uur.

Boekingsmogelijkheden

Qmusic the Party 3695 4 uren Inclusief alle techniek tot max. 800P.
Qmusic 4 Uur Fout 3695 4 uren Inclusief alle techniek tot max. 800 P.

Qmusic Het Foute Uur Live 1750 60 min. Exclusief alle techniek
Qmusic Maximum Hour 1750 60 min. Exclusief alle techniek

Qmusic Big Party 5695 4 uren Inclusief Ledwall 12m2, DJ Booth en Verlichting, inprikken op frontgeluid

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Qmusic the Party is € 1450. Deze gage voor het inhuren van Qmusic the Party is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Qmusic the Party ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Qmusic the Party plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Qmusic the Party te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Qmusic the Party wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Qmusic the Party haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Qmusic the Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Qmusic the Party boeken

Bent u benieuwd hoe u Qmusic the Party kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Qmusic the Party direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Qmusic the Party?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Qmusic the Party aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op