Eigenschappen

Prijs:
€ 4250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 400 personen
Vraag offerte aan

Piet Veerman boeken?

Piet leerde van zijn moeder schilderen en van zijn vader (die meerdere muziekinstrumenten bespeelde) leerde hij muziek spelen. Hij wist nog niet of hij iets wilde gaan doen met schilderen of met de muziek. Toen hij ongeveer twaalf was kreeg hij zijn eerste eigen gitaar. Later bleef hij ook schilderen.

Met zijn neef (die ook een gitaar had) leerde hij de akkoorden aan door erbij te zingen en vormde hij een duo, waarmee ze vooral bescheiden optredens gaven en op het schoolplein speelden. Uiteindelijk werd zijn neef gevraagd om bij een andere groep te komen. Hij vroeg Piet Veerman mee en Veerman ontwikkelde zijn gitaarspel zodanig dat hij de leadgitarist werd.

Uiteindelijk werd Veerman de leadzanger van de Cats door een stijlwijziging. Deze stijlwijziging zorgde voor veel hits, waaronder ‘Why’ en ‘One Way Wind.’ The Cats worden gezien als de grondleggers van de Palingsound: een term die symbool staat voor uit Volendam afkomstige popmuziek. In 1975 kregen The Cats de mogelijkheid om soloalbums uit te brengen en Piet Veerman deed dit als eerste.

Toen The Cats daarna (in 1976) weer bij elkaar kwamen, brachten ze een single uit met de toepasselijke titel: ‘We Should Be Together.’ Ook zijn solonummers ‘Saylin’ Home’ en ‘Walking Together’ werden grote hits.

Tijdens zijn carrière veranderde hij verschillende keren zijn muziekstijl. Zo experimenteerde hij met reggae en soul.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Piet Veerman is € 4250. Deze gage voor het inhuren van Piet Veerman is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Piet Veerman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Piet Veerman plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Piet Veerman

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Piet Veerman te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Piet Veerman wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Piet Veerman haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Piet Veerman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Piet Veerman boeken

Bent u benieuwd hoe u Piet Veerman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Piet Veerman direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Piet Veerman?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Piet Veerman aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op