Eigenschappen

Prijs:
€ 3295
Tijdsduur:
3 x 60 minuten
Geluid:
Geluid tot 350 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Piano & Co boeken?

PIANO & CO; Al ruim 13 jaar een begrip in muziekland!|
POSITIVITY ALL AROUND!

Met onze zeer gevarieerde groep ervaren muzikanten maken we van elke show een onvergetelijke belevenis!
Zij weten met iedere show elk publiek te overdonderen door oa. de verzoekjes om te toveren tot iets verrassends.

Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long– avond
vol verzoeknummers en interactie! Passie, humormuzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show.

Met hun brede repertoire en muzikale flexibiliteit weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest!

Let op!
De band is ook als Piano&Co Deluxe te boeken, met 5 personen, showlicht en decor, verzoekjes via app, videoscherm en catchbox.  Gage €5995

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Piano & Co is € 3295. Deze gage voor het inhuren van Piano & Co is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Piano & Co ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Piano & Co plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Piano & Co

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Piano & Co te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Piano & Co wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Piano & Co haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Piano & Co online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Piano & Co boeken

Bent u benieuwd hoe u Piano & Co kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Piano & Co direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Piano & Co?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Piano & Co aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op