Eigenschappen

Prijs:
€ 875
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
n.v.t.
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Piano & Co UNPLUGGED boeken?

Sinds 2019 is Piano & Co ook in een UNPLUGGED versie te boeken. Ideaal wanneer de muziek niet hoeft te overheersen maar wanneer het wel heel gezellig mag worden. Deze zeer toegankelijke en spontane akoestische setting past altijd en overal! Juist nu in tijden van Corona met gepaste afstand. 

Lekker stijlvol op de achtergrond of juist interactief en uiteraard ook op verzoek zoals je van Piano & Co gewend bent. Zelfs midden tussen de gasten in past deze (semi) akoestische setting perfect!
En, al vanaf € 875,00 ex. 

Piano & Co 'unplugged' is in verschillende samenstellingen te boeken. Wij helpen je dan, zoals altijd ook graag met een setting en programma op maat. 

Denk aan tuinfeestjes, een muzikaal ontvangst, ceremonie begeleiding, intieme bruiloften en bedrijfsborrels. Uiteraard geheel Corona proof. 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Piano & Co UNPLUGGED is € 875. Deze gage voor het inhuren van Piano & Co UNPLUGGED is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Piano & Co UNPLUGGED ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Piano & Co UNPLUGGED plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Piano & Co UNPLUGGED te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Piano & Co UNPLUGGED wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Piano & Co UNPLUGGED haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Piano & Co UNPLUGGED online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Piano & Co UNPLUGGED boeken

Bent u benieuwd hoe u Piano & Co UNPLUGGED kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Piano & Co UNPLUGGED direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Piano & Co UNPLUGGED?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Piano & Co UNPLUGGED aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op