Eigenschappen

Prijs:
€ 875
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
n.v.t.
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Piano & Co UNPLUGGED boeken?

Piano & Co UNPLUGGED BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Piano & Co UNPLUGGED ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Piano & Co UNPLUGGED plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Piano & Co UNPLUGGED

Sinds 2019 is Piano & Co ook in een UNPLUGGED versie te boeken. Ideaal wanneer de muziek niet hoeft te overheersen maar wanneer het wel heel gezellig mag worden. Deze zeer toegankelijke en spontane akoestische setting past altijd en overal! Juist nu in tijden van Corona met gepaste afstand. 

Lekker stijlvol op de achtergrond of juist interactief en uiteraard ook op verzoek zoals je van Piano & Co gewend bent. Zelfs midden tussen de gasten in past deze (semi) akoestische setting perfect!
En, al vanaf € 875,00 ex. 

Piano & Co 'unplugged' is in verschillende samenstellingen te boeken. Wij helpen je dan, zoals altijd ook graag met een setting en programma op maat. 

Denk aan tuinfeestjes, een muzikaal ontvangst, ceremonie begeleiding, intieme bruiloften en bedrijfsborrels. Uiteraard geheel Corona proof. 

Vragen over het boeken van Piano & Co UNPLUGGED?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Piano & Co UNPLUGGED aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op