Eigenschappen

Prijs:
€ 2275
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Patricia van Haastrecht boeken?

Patricia van Haastrecht BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Patricia van Haastrecht ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Patricia van Haastrecht plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Patricia van Haastrecht

Met haar prachtige stem wist deze zangeres in seizoen 2018-2019 tweede te worden in het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’ Ook speelde ze in musicals als ‘Mamma Mia,’ ‘Vals’ en ‘Peter Pan het echte verhaal.’

In 2021 deed ze mee aan het televisieprogramma ‘We Want More’ waar ze de derde plaats behaalde. Van Haastrecht volgde haar opleiding aan de Frank Sanders Academie voor Musicaltheater.

Bekijk optreden van Patricia van Haastrecht

Vragen over het boeken van Patricia van Haastrecht?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Patricia van Haastrecht aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op