Eigenschappen

Prijs:
€ 5975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

OG3Ne boeken?

OG3Ne BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van OG3Ne ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van OG3Ne plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over OG3Ne

De zeer getalenteerde zussen en zangeressen Lisa, Amy en Shelley wonnen in 2007 het Junior Songfestival en mochten Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisiesongfestival. In 2014 wonnen de zussen (als eerste en enige groep ter wereld) het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

Onder de nummers die ze daar zongen waren grote hits, waaronder covers van ‘Emotion’ en ‘Change Will Come’ en hun eigen finalesingle ‘Magic.’ In 2016 deden de meiden mee aan ‘De Beste Zangers’ waar zij hoge ogen gooiden met hun cover van ‘Clown’ van Emeli Sandé.

In 2017 had O’G3Ne de eer om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Kiev, waar zij het persoonlijke en harmonieuze ‘Lights And Shadows’ zingen. Dit nummer is erg persoonlijk voor de meiden door de ziekte van hun moeder, die later dat jaar overleed.

Na een rustperiode na het overlijden van hun moeder gaan de zussen internationale muziek maken en wordt o.a. Het nummer ‘But I Do’ uitgebracht, geschreven door o.a. Zara Larsson.

Bekijk optreden van OG3Ne

Vragen over het boeken van OG3Ne?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte OG3Ne aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op