Eigenschappen

Prijs:
€ 5975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

OG3Ne boeken?

De zeer getalenteerde zussen en zangeressen Lisa, Amy en Shelley wonnen in 2007 het Junior Songfestival en mochten Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisiesongfestival. In 2014 wonnen de zussen (als eerste en enige groep ter wereld) het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

Onder de nummers die ze daar zongen waren grote hits, waaronder covers van ‘Emotion’ en ‘Change Will Come’ en hun eigen finalesingle ‘Magic.’ In 2016 deden de meiden mee aan ‘De Beste Zangers’ waar zij hoge ogen gooiden met hun cover van ‘Clown’ van Emeli Sandé.

In 2017 had O’G3Ne de eer om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Kiev, waar zij het persoonlijke en harmonieuze ‘Lights And Shadows’ zingen. Dit nummer is erg persoonlijk voor de meiden door de ziekte van hun moeder, die later dat jaar overleed.

Na een rustperiode na het overlijden van hun moeder gaan de zussen internationale muziek maken en wordt o.a. Het nummer ‘But I Do’ uitgebracht, geschreven door o.a. Zara Larsson.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van OG3Ne is € 5975. Deze gage voor het inhuren van OG3Ne is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van OG3Ne ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van OG3Ne plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van OG3Ne

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om OG3Ne te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u OG3Ne wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met OG3Ne haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u OG3Ne online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

OG3Ne boeken

Bent u benieuwd hoe u OG3Ne kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

OG3Ne direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van OG3Ne?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte OG3Ne aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op