Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
Geluid:
Vraag offerte aan

Nick & Simon boeken?

Nick & Simon zijn gaan in 2023 uit elkaar als duo en zijn NIET MEER TE BOEKEN.

Een kerstviering in 4VWO is het begin van het samen zingen van de Volendamse Nick Schilder en Simon Keizer. Met Engelstalige covers kregen ze steeds meer bekendheid in en rond Volendam.

Simon schrijft ook nummers met en voor Jan Smit, in wiens realitysoap ‘Gewoon Jan Smit’ ze vaak aan bod kwamen als vrienden van. Hun eerste singel ‘Steeds Weer’ uit 2006 werd een grote hit.

Daarna scoren ze nog meer hits, waaronder ‘De Soldaat,’ ‘Kijk Omhoog,’ ‘Pak Maar Mijn Hand,’ ‘Rosanne’ en ‘Julia’ dat werd ingezongen met 153 verschillende meisjesnamen.

Ze kregen ook hun eigen realitysoap. Ook waren ze coaches bij ‘The Voice Of Holland’ en ‘The Voice Kids.’ In 2011 gingen ze op een muzikale ontdekkingsreis in de VS. Dit resulteerde in een nieuwe realitysoap: ‘The American Dream.’

In 2012 waren ze Ambassadeurs van de Vrijheid en vlogen op 5 mei in een helikopter door het land.


Nick of toch Simon boeken?

Simon Keizer: /onze-artiesten/simon-keizer

Nick Schilder: /onze-artiesten/nick-schilderDe prijs (richtprijs) voor het boeken van Nick & Simon is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Nick & Simon is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Nick & Simon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nick & Simon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Nick & Simon

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nick & Simon te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nick & Simon wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Nick & Simon haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Nick & Simon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nick & Simon boeken

Bent u benieuwd hoe u Nick & Simon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Nick & Simon direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Nick & Simon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Nick & Simon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op