Eigenschappen

Prijs:
€ 22500
Tijdsduur:
45 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Nick & Simon boeken?

Nick & Simon BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Nick & Simon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nick & Simon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Nick & Simon

Een kerstviering in 4VWO is het begin van het samen zingen van de Volendamse Nick Schilder en Simon Keizer. Met Engelstalige covers kregen ze steeds meer bekendheid in en rond Volendam.

Simon schrijft ook nummers met en voor Jan Smit, in wiens realitysoap ‘Gewoon Jan Smit’ ze vaak aan bod kwamen als vrienden van. Hun eerste singel ‘Steeds Weer’ uit 2006 werd een grote hit.

Daarna scoren ze nog meer hits, waaronder ‘De Soldaat,’ ‘Kijk Omhoog,’ ‘Pak Maar Mijn Hand,’ ‘Rosanne’ en ‘Julia’ dat werd ingezongen met 153 verschillende meisjesnamen.

Ze kregen ook hun eigen realitysoap. Ook waren ze coaches bij ‘The Voice Of Holland’ en ‘The Voice Kids.’ In 2011 gingen ze op een muzikale ontdekkingsreis in de VS. Dit resulteerde in een nieuwe realitysoap: ‘The American Dream.’

In 2012 waren ze Ambassadeurs van de Vrijheid en vlogen op 5 mei in een helikopter door het land.

Nick & Simon zijn alleen te boeken met liveband voor festivals.

Bekijk optreden van Nick & Simon

Vragen over het boeken van Nick & Simon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Nick & Simon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op