Eigenschappen

Prijs:
€ 2495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / A-set
Vraag offerte aan

New Timeless boeken?

New Timeless is de must-have voor iedere geslaagde party. Ze spelen een mix van nummers uit de jaren 70 en 80. New Timeless bestaat uit Erik Jacott en Marcel Bogarde. Met de groep ‘Timeless’ scoorden ze eerder de hit ‘Where Is The Love We Used To Know.’

De herkenbare muziek en de performance zorgen ervoor dat er een schitterende show op het podium staat. Ze zijn geschikt voor een gevarieerd publiek en verschillende gelegenheden.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van New Timeless is € 2495. Deze gage voor het inhuren van New Timeless is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van New Timeless ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van New Timeless plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van New Timeless

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om New Timeless te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u New Timeless wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met New Timeless haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u New Timeless online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

New Timeless boeken

Bent u benieuwd hoe u New Timeless kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

New Timeless direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van New Timeless?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte New Timeless aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op