Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / A-set
Vraag offerte aan

New Timeless boeken?

New Timeless BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van New Timeless ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van New Timeless plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over New Timeless

New Timeless is de must-have voor iedere geslaagde party. Ze spelen een mix van nummers uit de jaren 70 en 80. New Timeless bestaat uit Erik Jacott en Marcel Bogarde. Met de groep ‘Timeless’ scoorden ze eerder de hit ‘Where Is The Love We Used To Know.’

De herkenbare muziek en de performance zorgen ervoor dat er een schitterende show op het podium staat. Ze zijn geschikt voor een gevarieerd publiek en verschillende gelegenheden.


Bekijk optreden van New Timeless

Vragen over het boeken van New Timeless?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte New Timeless aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op