Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Neal Diamond (imitator) boeken?

Marcel is sinds zijn 18E geïnspireerd door Neal Diamond. Met zijn warme stem en de juiste uitstraling weet hij het gevoel in zijn performance te leggen.

Hij neemt u mee in de emotie van nummers als ‘Sweet Caroline’ en ‘Girl.’ Hij weet als geen ander een gevoelige snaar te raken bij Neal Diamond liefhebbers, maar ook mensen die hem niet goed kennen zullen aangenaam verrast zijn.

Keer terug naar de jaren 70 en laat u meeslepen door de sfeer van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende songs. Marcel begeleidt zichzelf op gitaar of met een orkestband.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Neal Diamond (imitator) is € 995. Deze gage voor het inhuren van Neal Diamond (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Neal Diamond (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Neal Diamond (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Neal Diamond (imitator)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Neal Diamond (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Neal Diamond (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Neal Diamond (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Neal Diamond (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Neal Diamond (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Neal Diamond (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Neal Diamond (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Neal Diamond (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Neal Diamond (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op