Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Neal Diamond (imitator) boeken?

Neal Diamond (imitator) BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Neal Diamond (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Neal Diamond (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Neal Diamond (imitator)

Marcel is sinds zijn 18E geïnspireerd door Neal Diamond. Met zijn warme stem en de juiste uitstraling weet hij het gevoel in zijn performance te leggen.

Hij neemt u mee in de emotie van nummers als ‘Sweet Caroline’ en ‘Girl.’ Hij weet als geen ander een gevoelige snaar te raken bij Neal Diamond liefhebbers, maar ook mensen die hem niet goed kennen zullen aangenaam verrast zijn.

Keer terug naar de jaren 70 en laat u meeslepen door de sfeer van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende songs. Marcel begeleidt zichzelf op gitaar of met een orkestband.

Bekijk optreden van Neal Diamond (imitator)

Vragen over het boeken van Neal Diamond (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Neal Diamond (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op