Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Memory (Marilyn) Monroe boeken?

Memory (Marilyn) Monroe BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Memory (Marilyn) Monroe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Memory (Marilyn) Monroe plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Memory (Marilyn) Monroe

Claudia van Etten is zangeres, actrice en model. Haar missie in het leven is om mensen vreugde te brengen en haar leven is een mix van glamour en hard werken.

Wereldwijd creëert ze Marilyn-ervaringen en ze is dankbaar voor alle kansen die ze heeft gehad. Ze maakt zelf teksten die een persoonlijk tintje geven. Deze persoonlijke aandacht en haar geweldige uiterlijk en stem zorgen ervoor dat ze opvalt tussen alle tribute-artiesten die wereldwijd geboekt worden.

Claudia was éen van de honderd juryleden in het Nederlandse televisieprogramma ‘All Together Now.’ 


Bekijk optreden van Memory (Marilyn) Monroe

Vragen over het boeken van Memory (Marilyn) Monroe ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Memory (Marilyn) Monroe aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op