Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Memory (Marilyn) Monroe boeken?

Claudia van Etten is zangeres, actrice en model. Haar missie in het leven is om mensen vreugde te brengen en haar leven is een mix van glamour en hard werken.

Wereldwijd creëert ze Marilyn-ervaringen en ze is dankbaar voor alle kansen die ze heeft gehad. Ze maakt zelf teksten die een persoonlijk tintje geven. Deze persoonlijke aandacht en haar geweldige uiterlijk en stem zorgen ervoor dat ze opvalt tussen alle tribute-artiesten die wereldwijd geboekt worden.

Claudia was éen van de honderd juryleden in het Nederlandse televisieprogramma ‘All Together Now.’ 


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Memory (Marilyn) Monroe is € 995. Deze gage voor het inhuren van Memory (Marilyn) Monroe is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Memory (Marilyn) Monroe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Memory (Marilyn) Monroe plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Memory (Marilyn) Monroe

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Memory (Marilyn) Monroe te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Memory (Marilyn) Monroe wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Memory (Marilyn) Monroe haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Memory (Marilyn) Monroe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Memory (Marilyn) Monroe boeken

Bent u benieuwd hoe u Memory (Marilyn) Monroe kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Memory (Marilyn) Monroe direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Memory (Marilyn) Monroe ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Memory (Marilyn) Monroe aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op