Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Marco Borsato boeken?

Marco Borsato BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Marco Borsato ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marco Borsato plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Marco Borsato

Deze zanger zit al jaren in het vak en heeft al heel wat concerten gegeven. Borsato werd geboren in Alkmaar, maarhet gezin verhuisde naar Italië omdat zijn Italiaanse vader daar een restaurant aan het Gardameer ging runnen. Borsato heeft veel tijd doorgebracht in Italië.

In 1990 brak hij door nadat hij de Soundmixshow had gewonnen. Hij bracht eerst Italiaanstalige muziek uit, maar later ging hij over op Nederlandstalige nummers (waarvan veel vertaald uit het Italiaans). Het nummer ‘Dromen Zijn Bedrog’ was zijn grote doorbraak.

Daarna maakte hij nog veel meer hits, waaronder ‘Waarom Nou Jij,’ ‘Vrij Zijn,’ ‘Ik Leef Niet Meer voor Jou,’ ‘Wereld Zonder Jou’ (een duet met Trijntje Oosterhuis), ‘Binnen’, 'Dochters' en ‘Wit Licht.’

Marco Borsato was coach bij ‘The Voice Of Holland’ en ‘The Voice Kids.’ Hij is ambassadeur van stichting War Child.

Marco Borsato is alleen te boeken met liveband voor besloten optredens.

Bekijk optreden van Marco Borsato

Vragen over het boeken van Marco Borsato?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Marco Borsato aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op