Eigenschappen

Prijs:
€ 4750
Tijdsduur:
25 minuten
Geluid:
Geluid tot 750 personen
Vraag offerte aan

Magic Unlimited boeken?

Magic Unlimited BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Magic Unlimited ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Magic Unlimited plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Magic Unlimited

Oscar Kazàn, zijn broer Renzo Kazàn en diens vriendin Mara waren 20, 19 en 18 jaar jong toen zij als Magic Unlimited op het podium stonden in Caesars Palace in Las Vegas. Hun show werd coast to coast uitgezonden en aansluitend traden zij op in talloze theater- en televisieprogramma´s in Nederland en in vele andere Europese landen.

Nu, vele jaren later, presenteert Magic Unlimited wereldwijd een van de meest entertaining live magic shows! Een enorme dosis energie, prachtige muziek, romantiek, humor en verbluffende magische effecten maken deze intrigerende show tot een onvergetelijke belevenis.

Zonder twijfel wordt de échte magie gecreëerd door hun gepassioneerde persoonlijkheden. Deel van hun charme is het vermogen hun publiek mee te voeren naar een wereld vol fantasie en dromen. Oscar, Renzo & Mara zijn drie illusionisten en magic entertainers op hoog niveau!

Een internationale live magic show vol met energie, prachtige muziek, romantiek, humor en verbluffende magische effecten!

Bekijk optreden van Magic Unlimited

Vragen over het boeken van Magic Unlimited?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Magic Unlimited aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op