Eigenschappen

Prijs:
€ 4750
Tijdsduur:
25 minuten
Geluid:
Geluid tot 750 personen
Vraag offerte aan

Magic Unlimited boeken?

Oscar Kazàn, zijn broer Renzo Kazàn en diens vriendin Mara waren 20, 19 en 18 jaar jong toen zij als Magic Unlimited op het podium stonden in Caesars Palace in Las Vegas. Hun show werd coast to coast uitgezonden en aansluitend traden zij op in talloze theater- en televisieprogramma´s in Nederland en in vele andere Europese landen.

Nu, vele jaren later, presenteert Magic Unlimited wereldwijd een van de meest entertaining live magic shows! Een enorme dosis energie, prachtige muziek, romantiek, humor en verbluffende magische effecten maken deze intrigerende show tot een onvergetelijke belevenis.

Zonder twijfel wordt de échte magie gecreëerd door hun gepassioneerde persoonlijkheden. Deel van hun charme is het vermogen hun publiek mee te voeren naar een wereld vol fantasie en dromen. Oscar, Renzo & Mara zijn drie illusionisten en magic entertainers op hoog niveau!

Een internationale live magic show vol met energie, prachtige muziek, romantiek, humor en verbluffende magische effecten!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Magic Unlimited is € 4750. Deze gage voor het inhuren van Magic Unlimited is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Magic Unlimited ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Magic Unlimited plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Magic Unlimited

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Magic Unlimited te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Magic Unlimited wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Magic Unlimited haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Magic Unlimited online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Magic Unlimited boeken

Bent u benieuwd hoe u Magic Unlimited kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Magic Unlimited direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Magic Unlimited?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Magic Unlimited aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op