Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Lil Kleine boeken?

Lil Kleine BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Lil Kleine ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lil Kleine plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Lil Kleine

Lil’ Kleine (artiestennaam van Jorik Scholten) groeide op in de Jordaan en verhuisde later naar Amsterdam-Oost. Hij begon op zijn achtste met dansen en acteren.

Hij deed mee aan het programma ‘Praatjesmakers’ en had een rol in de film ‘Diep.’ In 2012 kwam zijn EP ‘Tuig Van De Richel’ uit. Ook deed hij mee aan het programma ‘Ali B op Volle Toeren’ en zijn uitvoering van ‘Zo Verdomd Alleen’ met Danny de Munk werd een hit.

Sinds 2014 presenteert hij het programma ‘Hip Hop NL.’ In 2015 produceerde hij samen met andere rappers verschillende nummers op Schiermonnikoog waaruit het album ‘New Wave’ volgde. Ook speelde hij dat jaar mee in de film ‘Prins.’

In 2016 kwam zijn debuutalbum uit dat hij samen produceerde met o.a. Ronny Flex. Zijn volgende album ‘Alleen’ kwam in 2017 uit en de titelsong werd een hit. Ook deed hij in dat jaar mee aan het televisieprogramma ‘Expeditie Robinson.’

Sinds 2018 is hij coach bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’ In datzelfde jaar werd zijn single ‘Verleden Tijd’ (samen met Frenna) een grote hit.

Bekijk optreden van Lil Kleine

Vragen over het boeken van Lil Kleine?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lil Kleine aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op