Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Lange Tafels brocante & buiten boeken?

Lange Tafels brocante & buiten BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Lange Tafels brocante & buiten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lange Tafels brocante & buiten plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Lange Tafels brocante & buiten

Bedrijfspresentatie

OFFROAD.CATERING verzorgt grote en kleine feestjes. Buiten de gebaande paden en verharde wegen, maar altijd in een prachtige setting op een bijzondere plek. Een BBQ in een stoere houthakkers-stijl, een winterse feest met echte sneeuw (gegarandeerd), of onze inmiddels welbekende vintage chique Lange Tafels.

Met ons concept Lange Tafels zetten we een bijna mediterrane setting neer, voor een heerlijk shared vintage diner op een bijzondere locatie. Witte wapperende tafellakens, een bonte mix van brocante serviesgoed, ‘oma’s’ schalen op tafel.

Lange Tafels in het gras, in de boomgaard, midden in het bos, in een boerenschuur of in een oude kathedraal. Vrienden en familie, mooie verhalen, heerlijk eten, ongedwongen tafelen… Puur genieten!!

Meer informatie? Ga naar https://langetafelsinhetgras.nl

Vragen over het boeken van Lange Tafels brocante & buiten?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Lange Tafels brocante & buiten aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op