Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Kok op locatie boeken?

Kok op locatie BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Kok op locatie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kok op locatie plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Kok op locatie

Bedrijfspresentatie

Wij zijn Frank van Steeg uw kok op locatie. Een jong en enthousiast bedrijf die vol met passie op elke gewenste locatie staat te koken.

Dit kan uw locatie aan huis zijn voor een 3 gangen diner voor u en uw vrienden of bijvoorbeeld voor een hapjes parade op uw verjaardag. Misschien heeft u specifieke wensen voor uw bruiloft.

De locatie maakt ons niet uit, op elke gewenste locatie kunnen wij voor en met u aan de slag. Waarom zijn wij dit begonnen? Het is onze passie om iedere gelegenheid onvergetelijk te maken doormiddel van heerlijke gerechten.

Live cooking op locatie brengt sfeer in combinatie met onbezorgd genieten!

Meer informatie? Ga naar https://www.frankvansteeg.nl

Vragen over het boeken van Kok op locatie?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kok op locatie aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op