Eigenschappen

Prijs:
€ 1295
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Jeff van Vliet boeken?

Jeff van Vliet BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Jeff van Vliet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeff van Vliet plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Jeff van Vliet

Jeff van Vliet groeide op in Slotermeer met zijn ouders, broer (zanger Barry van Vliet) en twee zussen. Hij was zestien toen hij begon als stratenmaker. Vanaf zijn negentiende begon hij (met hulp van een kennis) met optreden. 

Hij nam zanglessen en het idee ontstond om een cd op te nemen. Aan zijn debuutalbum werkten veel bekende muzikanten mee. En niet zonder succes! 

Sjeff van Vliet! Jeff is een veelzijdig man. Naast zijn zangkunsten blinkt hij ook uit in de keuken en organiseert hij regelmatig gezellige etentjes waarbij hij zijn gasten natuurlijk ook vermaakt met zijn liedjes. 

Bekijk optreden van Jeff van Vliet

Vragen over het boeken van Jeff van Vliet?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jeff van Vliet aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op