Eigenschappen

Prijs:
€ 1295
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Jeff van Vliet boeken?

Jeff van Vliet groeide op in Slotermeer met zijn ouders, broer (zanger Barry van Vliet) en twee zussen. Hij was zestien toen hij begon als stratenmaker. Vanaf zijn negentiende begon hij (met hulp van een kennis) met optreden. 

Hij nam zanglessen en het idee ontstond om een cd op te nemen. Aan zijn debuutalbum werkten veel bekende muzikanten mee. En niet zonder succes! 

Sjeff van Vliet! Jeff is een veelzijdig man. Naast zijn zangkunsten blinkt hij ook uit in de keuken en organiseert hij regelmatig gezellige etentjes waarbij hij zijn gasten natuurlijk ook vermaakt met zijn liedjes. 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jeff van Vliet is € 1295. Deze gage voor het inhuren van Jeff van Vliet is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jeff van Vliet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeff van Vliet plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jeff van Vliet

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeff van Vliet te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeff van Vliet wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jeff van Vliet haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jeff van Vliet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeff van Vliet boeken

Bent u benieuwd hoe u Jeff van Vliet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jeff van Vliet direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jeff van Vliet?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jeff van Vliet aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op