Eigenschappen

Prijs:
€ 795
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
tot 100 personen
Vraag offerte aan

Hitsz! boeken?

Bingo, maar dan anders!
Enthousiaste multi-instrumentalist Ron Tromp speelt fragmenten van hits van de 50’s tot 10’s, reclametunes, gitaarintro’s en allerlei andere leuke thema’s op toetsen en drums. Je streept het af op de bingokaart als je het herkent!

Ook online te boeken
En dus geheel corona-proof! De fysieke versie van HITSZ kan al corona-proof, maar bij grotere groepen is HITSZ nu ook te doen via Teams of Zoom.

Over Hitsz!
Multi-instrumentalist en cum-laude afgestudeerd drummer Ron Tromp, is naast uw gastheer en presentator, ook de bedenker van dit unieke concept waarbij hij zelf alle fragmenten live speelt op toetsen en drums tegelijk. Een extra dimensie aan het aloude bingo spelelement! Uniek en ongekend!

Hitsz! is uitermate geschikt voor:

  • Bedrijfsfeest
  • Personeelsfeest
  • Café/restaurant
  • Verpleeghuis
  • Privéfeest
  • Camping
  • Kindervermaak

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Hitsz! is € 795. Deze gage voor het inhuren van Hitsz! is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Hitsz! ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hitsz! plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Hitsz!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hitsz! te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hitsz! wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Hitsz! haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Hitsz! online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hitsz! boeken

Bent u benieuwd hoe u Hitsz! kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Hitsz! direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Hitsz!?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Hitsz! aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op