Eigenschappen

Prijs:
€ 795
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
tot 100 personen
Vraag offerte aan

Hitsz! boeken?

Hitsz! BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Hitsz! ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hitsz! plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Hitsz!

Bingo, maar dan anders!
Enthousiaste multi-instrumentalist Ron Tromp speelt fragmenten van hits van de 50’s tot 10’s, reclametunes, gitaarintro’s en allerlei andere leuke thema’s op toetsen en drums. Je streept het af op de bingokaart als je het herkent!

Ook online te boeken
En dus geheel corona-proof! De fysieke versie van HITSZ kan al corona-proof, maar bij grotere groepen is HITSZ nu ook te doen via Teams of Zoom.

Over Hitsz!
Multi-instrumentalist en cum-laude afgestudeerd drummer Ron Tromp, is naast uw gastheer en presentator, ook de bedenker van dit unieke concept waarbij hij zelf alle fragmenten live speelt op toetsen en drums tegelijk. Een extra dimensie aan het aloude bingo spelelement! Uniek en ongekend!

Hitsz! is uitermate geschikt voor:

  • Bedrijfsfeest
  • Personeelsfeest
  • Café/restaurant
  • Verpleeghuis
  • Privéfeest
  • Camping
  • Kindervermaak

Bekijk optreden van Hitsz!

Vragen over het boeken van Hitsz!?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Hitsz! aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op