Eigenschappen

Prijs:
€ 2450
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Harry Slinger boeken?

Harry Slinger BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Harry Slinger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Harry Slinger plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Harry Slinger

Harry Slinger werd geboren in Amsterdam. Als kind wilde hij al zanger worden en trad regelmatig op in gelegenheidsproducties. Tijdens zijn avondstudie zat hij in diverse toneel- en muziekgroepen, eerst als drummer, later ook als zanger.

Met ‘The Hot Papatoes Swingers‘ (vanaf 1976 Drukwerk) tradd hij regelmatig op. Ook was hij jongerenwerker. Voor de jongeren schreef hij het nummer ‘Ik Verveel Me Zo’ waardoor Drukwerk landelijke bekendheid kreeg. De demo die ze in 1979 mochten opnemen, werd zo enthousiast ontvangen dat de nummers meteen op LP werden uitgebracht.

In 1981 werd het nummer ‘Je Loog Tegen Mij’ een grote hit. Slinger stopte in 1982 met zijn werk om zich volledig op de muziek te richten.

Na Drukwerk begon Slinger (eerst als grap) met acteren en speelde in veel films, series en toneelproducties, waaronder ‘Flodder,’ ‘Baantjer,’ ‘TiTa Tovenaar (in de Efteling) en ‘Anatevka.’

In 1992 kwam zijn eerste soloalbum uit en hij begon ook weer met optreden.Bekijk optreden van Harry Slinger

Vragen over het boeken van Harry Slinger?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Harry Slinger aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op