Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Happa's & Tappa's boeken?

Happa's & Tappa's BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Happa's & Tappa's ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Happa's & Tappa's plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Happa's & Tappa's

Bedrijfspresentatie

Happa's & Tappa's is het Eigen Wijze Cateringbedrijf uit Soest. Wij timmeren al ruim 10 jaar aan de weg om het u naar de zin te maken. Dat doen we op onze eigen wijze. Hoe dan? Nou, door al uw culinaire wensen te vervullen! Van lekkere hapjes tot een compleet verzorgd walkingdinner; wij maken het voor u! Wilt u een zakelijke maaltijd bestellen, wilt u dat we bij u thuis of op locatie komen, wilt u dat we er een liedje bij zingen? Allemaal prima, wij hebben er zin in!

En voor u niets dan het beste, dus we gebruiken zo weinig mogelijk zout en, als het even kan, kruiden uit eigen tuin. Onze ingrediënten zijn altijd vers en zoveel mogelijk biologisch verantwoord. We zorgen voor een mooie mix van vlees of vis en veel groenten. En heeft u een dieet? Dan houden wij daar natuurlijk rekening mee. Wij nemen u de volledige catering uit handen zodat ù zorgeloos kunt genieten!

Meer informatie? Ga naar http://www.happasentappas.nl


Vragen over het boeken van Happa's & Tappa's?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Happa's & Tappa's aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op