Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90-120 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

H6 - DE ULTIEME HAZES SHOW boeken?

H6 - DE ULTIEME HAZES SHOW BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van H6 - DE ULTIEME HAZES SHOW ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van H6 - DE ULTIEME HAZES SHOW plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over H6 - DE ULTIEME HAZES SHOW

WAT ER AAN VOORAF GING........

Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent niet ‘ Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘De hoogste tijd’,  ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs van eigen bodem. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

In 2003 speelt Hazes zijn één na laatste concert, niet lang voor z’n overlijden in 2004. Dit concert zal herinnerd worden als één van z’n meest indrukwekkende. Hoewel zijn gezondheid niet meer optimaal is, brengt hij in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en wordt daarbij het hele concert lang bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezingen.


DIT WIL GEEN ENKELE HAZES FAN MISSEN!!

Om een eerbetoon aan Hazes te brengen, nemen 15 jaar na dato een dertiental Nederlandse topmuzikanten met ervaring in o.a. diverse top tributes (Toto, Queen, status Quo), de band Vandenberg, het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes band zelf, u mee terug in de tijd. Onder de naam ‘EEN AVOND MET H6’ brengen zij onder aanvoering van een innemende zanger/frontman, wiens fantastische stemgeluid en timbre onwaarschijnlijk dicht in de buurt komt van dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht. Dit wil geen enkele Hazes fan missen!!  

Compleet in originele bezetting bent u helemaal terug in de Amsterdam Arena van 2003. Het wordt net als toen een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten en vooral om te genieten!


Bekijk optreden van H6 - DE ULTIEME HAZES SHOW

Vragen over het boeken van H6 - DE ULTIEME HAZES SHOW?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte H6 - DE ULTIEME HAZES SHOW aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op