Eigenschappen

Prijs:
€ 3750
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Got the VIBE boeken?

Got the VIBE BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Got the VIBE ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Got the VIBE plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Got the VIBE

Got the VIBE brengt je de eerlijke live band weer op de planken! Herkenbaar en verrassend. Al je favoriete dans, feest, stamp en meezingers. Van classics tot eighties, van lekkere soul, via enkele besten van neerlans bodem (indien gewenst) tot nineties, zero’s en de leukste van NU.

Het repertoire wordt afgestemd op de gelegenheid en alles kan langskomen maar dan in muzikale klasse uitgevoerd op een warm stijlvol podium met professioneel licht en geluid, door (in)credible muzikanten.

Het podium heeft met de sfeervolle houten ombouw (plinten) en fraaie grote industriële lampen continue een heerlijk warme uitstraling. 

Met een combinatie van passie voor feest en professioneel muzikaal vakmanschap is het vuur aan en gaat compromisloos het dak er altijd af! Muzikale kunde en klasse of niet: het is gewoon altijd dikke party met de ritmesectie van 4 strakke mannen en de 3 ijzersterke stoer & sexy stijlvolle zangeressen.


Bekijk optreden van Got the VIBE

Vragen over het boeken van Got the VIBE?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Got the VIBE aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op