Eigenschappen

Prijs:
€ 3750
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Got the VIBE boeken?

Got the VIBE brengt je de eerlijke live band weer op de planken! Herkenbaar en verrassend. Al je favoriete dans, feest, stamp en meezingers. Van classics tot eighties, van lekkere soul, via enkele besten van neerlans bodem (indien gewenst) tot nineties, zero’s en de leukste van NU.

Het repertoire wordt afgestemd op de gelegenheid en alles kan langskomen maar dan in muzikale klasse uitgevoerd op een warm stijlvol podium met professioneel licht en geluid, door (in)credible muzikanten.

Het podium heeft met de sfeervolle houten ombouw (plinten) en fraaie grote industriële lampen continue een heerlijk warme uitstraling. 

Met een combinatie van passie voor feest en professioneel muzikaal vakmanschap is het vuur aan en gaat compromisloos het dak er altijd af! Muzikale kunde en klasse of niet: het is gewoon altijd dikke party met de ritmesectie van 4 strakke mannen en de 3 ijzersterke stoer & sexy stijlvolle zangeressen.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Got the VIBE is € 3750. Deze gage voor het inhuren van Got the VIBE is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Got the VIBE ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Got the VIBE plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Got the VIBE

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Got the VIBE te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Got the VIBE wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Got the VIBE haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Got the VIBE online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Got the VIBE boeken

Bent u benieuwd hoe u Got the VIBE kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Got the VIBE direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Got the VIBE?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Got the VIBE aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op