Eigenschappen

Prijs:
€ 9900
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 400 personen
Vraag offerte aan

Frans Bauer boeken?

Frans Bauer BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Frans Bauer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frans Bauer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Frans Bauer

Deze zanger groeide op in een katholiek gezin en bracht zijn jeugd door in een woonwagenkamp. Als kind was Bauer al vastbesloten om zanger te worden. Zijn grote idolen waren Julio Iglesias, Elvis Presley en Koos Alberts, die hem soms op het podium vroeg om ´Ik Verscheurde Je  Foto´ mee te zingen.

In 1994 brak hij door met het nummer ‘Als Sterren Aan De Hemel Staan’ en groeide uit tot een succesvolle artiest. Ook ‘De Regenboog’ (duet met Marianne Weber) ‘Heb Je Even Voor Mij’ en ‘Kom Dans Met Mij’ werden grote hits.

Hij nam nog meer muziek op, o.a. weer met Marianne Weber. In 1987 nam hij zijn eerste single op.

Hij kreeg zijn eerste landelijke bekendheid door het televisieprogramma ‘All You Need Is Love.’ In 1997 kwamen twee van zijn bandleden na een optreden om het leven bij een verkeersongeluk.

Bauer had ook zijn eigen televisieprogramma: ‘De Bauers.’ Ook presenteerde hij o.a. ‘Bananasplit’ en deed hij in 2010 mee aan ‘De Beste Zangers.’

Bekijk optreden van Frans Bauer

Vragen over het boeken van Frans Bauer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Frans Bauer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op