Eigenschappen

Prijs:
€ 9900
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 400 personen
Vraag offerte aan

Frans Bauer boeken?

Deze zanger groeide op in een katholiek gezin en bracht zijn jeugd door in een woonwagenkamp. Als kind was Bauer al vastbesloten om zanger te worden. Zijn grote idolen waren Julio Iglesias, Elvis Presley en Koos Alberts, die hem soms op het podium vroeg om ´Ik Verscheurde Je  Foto´ mee te zingen.

In 1994 brak hij door met het nummer ‘Als Sterren Aan De Hemel Staan’ en groeide uit tot een succesvolle artiest. Ook ‘De Regenboog’ (duet met Marianne Weber) ‘Heb Je Even Voor Mij’ en ‘Kom Dans Met Mij’ werden grote hits.

Hij nam nog meer muziek op, o.a. weer met Marianne Weber. In 1987 nam hij zijn eerste single op.

Hij kreeg zijn eerste landelijke bekendheid door het televisieprogramma ‘All You Need Is Love.’ In 1997 kwamen twee van zijn bandleden na een optreden om het leven bij een verkeersongeluk.

Bauer had ook zijn eigen televisieprogramma: ‘De Bauers.’ Ook presenteerde hij o.a. ‘Bananasplit’ en deed hij in 2010 mee aan ‘De Beste Zangers.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Frans Bauer is € 9900. Deze gage voor het inhuren van Frans Bauer is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Frans Bauer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frans Bauer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Frans Bauer

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frans Bauer te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frans Bauer wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Frans Bauer haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Frans Bauer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frans Bauer boeken

Bent u benieuwd hoe u Frans Bauer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Frans Bauer direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Frans Bauer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Frans Bauer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op