Eigenschappen

Prijs:
€ 1395
Tijdsduur:
1x 45 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Fleur boeken?

Zangeres Fleur heeft al op jonge leeftijd veel podiumervaring opgedaan. Ze kan zowel klein en ingetogen als groots en dynamisch zingen en begeleidt zichzelf op piano.

Als klein meisje wist ze al dat ze later zangeres wilde worden en leerde ze zichzelf piano spelen. Op haar veertiende deed ze al auditie (en werd later ook aangenomen) bij Crazy Pianos.

Haar debuutalbum kwam in 2018 uit. In 2019 deed Fleur mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Fleur is € 1395. Deze gage voor het inhuren van Fleur is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Fleur ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fleur plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Fleur

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Fleur te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Fleur wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Fleur haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Fleur online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Fleur boeken

Bent u benieuwd hoe u Fleur kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Fleur direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Fleur ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Fleur aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op