Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
15 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Famke Louise boeken?

Famke Louise BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Famke Louise ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Famke Louise plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Famke Louise

Zangeres, model, actrice, presentatrice en vlogger: Famke Louise is het allemaal. Sinds haar doorbraak in 2017 met haar hit ‘Op me Monnie’ heeft ze nog meer hits op haar naam staan waaronder ‘Vroom’ en ‘Slide.’

Ook werkt ze als model en werd ze in 2014 op haar zestiende bekend onder Nederlandse jongeren als YouTuber. Famke Louise wil dat mensen het beste uit zichzelf halen en hun dromen najagen.

Ze werd geboren in Amsterdam, maar verhuisde op haar derde naar Almere waar ze naar de basisschool ging. Ze was (zoals veel meiden) veel bezig met verkleedpartijen, optredens op school, dansen, zingen en haar uiterlijk. Ze speelde vanaf haar zesde viool en later nam ze zanglessen. Ze trad hiermee op in lokale zalen.

Op de middelbare school stoorde ze zich aan de ongelijke normen voor jongens en meiden en ze besloot te strijden voor gelijkwaardige behandeling voor zichzelf en andere meiden. Met dit in haar achterhoofd startte ze haar YouTube-kanaal.

Ze bracht haar puberteit voornamelijk door bij haar moeder in Almere, maar ze logeerde wel regelmatig bij haar vader in Amsterdam. In 2016 overleed haar vader plotseling. Dit veranderde haar leven totaal. Er is ook een documentaire over haar leven gemaakt.

Bekijk optreden van Famke Louise

Vragen over het boeken van Famke Louise?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Famke Louise aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op