Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Eet op Locatie boeken?

Eet op Locatie BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Eet op Locatie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eet op Locatie plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Eet op Locatie

Bedrijfspresentatie

Eet op Locatie is een zeer allround cateringbedrijf dat zich kenmerkt door de persoonlijke aanpak en flexibiliteit. Wij denken graag met u mee en adviseren u op een passende wijze. Uiteraard met uw wensen op de eerste plaats!

Eet op Locatie is een jong en gedreven bedrijf, gespecialiseerd in verschillende keukens en stijlen. Wij blijven ons continue ontwikkelen op het gebied van food & drinks zodat wij u altijd het beste kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor volledig verzorgde diners met bijpassende wijnen maar bijvoorbeeld ook voor bedrijfsborrels, buffetten, hapjes, een aangeklede BBQ of een Foodfestival met een van onze Foodtrucks. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie? Ga naar https://www.eetoplocatie.nl


Vragen over het boeken van Eet op Locatie?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Eet op Locatie aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op