Eigenschappen

Prijs:
€ 1495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Def Rhymz boeken?

Deze zanger begon op jonge leeftijd met rap en breakdance. In 1986 werd hij op zestienjarige leeftijd Nederlands kampioen rappen. Samen met Dj Git Hyper vormde hij het rapduo ‘Supersonic Cru.’

Ook was hij in 1993 betrokken bij het nummer ‘Mockin’ Bird Hill’ van ‘Roots Syndicate’ dat een grote hit werd in Nederland. In 1999 nam hij het nummer ‘Doekoe’ (Surinaams voor geld) op. Ook dit werd een grote hit.

In 2000 zette hij zich in voor het in contact brengen van Nederlandse jongeren met jonge asielzoekers.

Zijn debuutalbum kwam uit in 2001. Naast rapper is hij ook chef-kok en heeft twee restaurants.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Def Rhymz is € 1495. Deze gage voor het inhuren van Def Rhymz is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Def Rhymz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Def Rhymz plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Def Rhymz te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Def Rhymz wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Def Rhymz haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Def Rhymz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Def Rhymz boeken

Bent u benieuwd hoe u Def Rhymz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Def Rhymz direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Def Rhymz?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Def Rhymz aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op