Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

De Kleinste Soepkraam boeken?

De Kleinste Soepkraam BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van De Kleinste Soepkraam ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Kleinste Soepkraam plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over De Kleinste Soepkraam

Bedrijfspresentatie

Eten doen we samen, het is gezellig, verrassend en lekker!

De Spijzenier zorgt voor een goede omgeving qua aankleding, uitstraling en heerlijke drank en spijs. We zijn te vinden op evenementen, bedrijfsfeesten, in uw achtertuin, festivals, open dagen, fairs, markten of midden in het bos. We komen graag naar u, maar zoeken desgewenst ook met u mee naar een fijne lokatie, en die kennen we inmiddels wel wat.

KOKEN DOEN WE BUITEN

Koken doen we buiten, dat wil zeggen op locatie, maar meestal ook letterlijk buiten. Bekend van ons zijn de 3 concepten: nature cooks, De Kleinste Soepkraam en Kombuis.

Dit is nog lang niet alles.. Samen bedenken we graag  een concept op maat. We denken graag mee in aankleding, gerechten, locaties en alles waar u zelf nog niet aan had gedacht.

Meer informatie? Ga naar https://www.despijzenier.nl

Vragen over het boeken van De Kleinste Soepkraam?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Kleinste Soepkraam aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op