Eigenschappen

Prijs:
€ 15000
Tijdsduur:
90 - 120 minuten
Geluid:
Inclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

De Dijk boeken?

Deze band kwam voort uit de in 1975 opgerichte band Stampei en werd in 1981 opgericht.

Zanger Huub van der Lubbe formeerde in 1981 eerst de band ‘Big Shot And His Rocking Guts’ die Engelstalige rockmuziek speelden (deels eigen werk, deels covers). Hierna ontstond de band 'De Dijk'.

In 1982 kwam hun eerste album uit. In 2007 vertrok trompettist Mike Booth. Hij werd vervangen door Peter van Soest.

In 1986 speelde van der Lubbe in de Film ‘De Aanslag.’ 

Het nummer ‘Ik Kan Het Niet Alleen’ werd in 1989 een grote hit.

De vaste bandleden zijn o.a. Huub van der Lubbe (zang), Antonie Broek (drums), Hans van der Lubbe (bas) en Pim Kops (toetsen).


Mei 2022: De Dijk gaat stoppen!

Zanger Huub van der Lubbe heeft besloten om na 2022 te stoppen met De Dijk. Hij wil andere dingen gaan doen.

De band, de muziek, het publiek hebben hem alles gebracht waar hij ooit van droomde zegt de zanger over de veertig jaar spelen met De Dijk. Maar het is wat hem betreft tijd voor iets nieuws. Nu dat nog kan.

De andere bandleden waren liever doorgegaan. Ze vinden het erg jammer dat er met Huub's vertrek een eind komt aan De Dijk, maar ze respecteren zijn beslissing.

Voor het huidige jaar staat nog een uitgebreide tour van De Dijk gepland langs openluchttheaters, festivals en popzalen, met op zaterdag 1 oktober aanstaande een speciale show in de Ziggo Dome. En dan, na de drie traditionele Paradiso-optredens eind december, zal de in 1981 opgerichte Amsterdamse band ophouden te bestaan.

De Dijk heeft altijd graag opgetreden. In die vier decennia ruim drieduizend keer. “We gaan er een mooi laatste jaar van maken.” aldus de band.

Aanvragen voor 2022
De Dijk neemt geen nieuwe aanvragen voor optredens meer aan voor dit laatste bandjaar. Bel Partybookers.nl voor een passend alternatief via het gratis nummer 0800-2220002 of 072-5721579


De prijs (richtprijs) voor het boeken van De Dijk is € 15000. Deze gage voor het inhuren van De Dijk is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van De Dijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Dijk plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van De Dijk

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Dijk te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Dijk wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met De Dijk haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u De Dijk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Dijk boeken

Bent u benieuwd hoe u De Dijk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

De Dijk direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van De Dijk?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Dijk aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op