Eigenschappen

Prijs:
€ 40000
Tijdsduur:
45-60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Davina Michelle boeken?

Deze zangeres deed in 2016 mee aan Idols. In 2017 startte ze haar YouTube-kanaal met covers en met haar cover van ‘What About Us’ had ze veel succes.

Ze deed in 2018 mee aan ‘De Beste Zangers’ en haar versie van ‘Duurt Te Lang’ werd een grote hit. Ook ‘Skyward,’ ‘Hoe Het Danst’ (samen met Marco Borsato en Armin van Buren) en ‘Better Now’ werden hits.

Davine is alleen te boeken met liveband.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Davina Michelle is € 40000. Deze gage voor het inhuren van Davina Michelle is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Davina Michelle ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Davina Michelle plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Davina Michelle

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Davina Michelle te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Davina Michelle wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Davina Michelle haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Davina Michelle online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Davina Michelle boeken

Bent u benieuwd hoe u Davina Michelle kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Davina Michelle direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Davina Michelle?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Davina Michelle aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op