Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
45-60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Caro Emerald boeken?

Caro Emerald BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Caro Emerald ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Caro Emerald plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Caro Emerald

Deze zangeres heeft succes in binnen- en buitenland met o.a. de single ‘A Night Like This.’ Ze studeerde jazz-zang aan het conservatorium.

Ze deed regelmatig de achtergrondzang bij het Kinderen Voor Kinderen Songfestival. Ze kreeg zangles op de middelbare school en gaf zelf zangles aan de zangschool van Babette Labeij. Ze zingt voornamelijk in het Engels. Caro (Caroline) verwierf bekendheid met de single ‘Back It Up’ die in 2009 werd uitgebracht.

In 2011 moest een poliep operatief verwijderd worden, waardoor geplande optredens moesten worden afgezegd. Ze heeft ook getourd door Groot-Brittannië. In 2018 was ze jurylid bij het televisieprogramma ‘The Talent Project.’

Caro Emerald is alleen te boeken met liveband voor besloten optredens.


Bekijk optreden van Caro Emerald

Vragen over het boeken van Caro Emerald?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Caro Emerald aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op