Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
3x50 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Bruce Springsteen Tribute boeken?

Bruce Springsteen Tribute BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Bruce Springsteen Tribute ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bruce Springsteen Tribute plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Bruce Springsteen Tribute

Bruce Springsteen en zijn band staan al lang aan de top van de internationale muziekscène door de vele hits, het veelzijdige repertoire en de legendarische concerten.

The Boss Brothers geven op festivals en in theaters, concertzalen en verschillende horecagelegenheden Springsteenconcerten die alleen door The Boss zelf overtroffen kunnen worden.

De band heeft inmiddels een uitgebreid Springsteen-repertoire opgebouwd: vele hits en klassiekers staan op de setlist. Iedereen zal zich vermaken tijdens de concerten: uit volle borst meezingen, luisteren en genieten of heerlijk dansen 'in the dark'.

Bekijk optreden van Bruce Springsteen Tribute

Vragen over het boeken van Bruce Springsteen Tribute?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Bruce Springsteen Tribute aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op