Eigenschappen

Prijs:
€ 1750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / A-set
Vraag offerte aan

Bouke boeken?

Bouke BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Bouke ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bouke plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Bouke

Bouke komt uit een muzikale familie en was al van jongs af aan gek op muziek. Op jonge leeftijd zong hij liedjes met zijn vader die hem begeleidde op de accordeon. In 2006 kwam zijn eerste single uit, niet veel later gevolgd door zijn album. Zijn eerste optreden was in de kantine van zijn sportclub.

Dit was het begin van vele optredens in o.a. feesttenten en cafés. Bouke zingt zowel Engels als Nederlandstalig. Hij won de shows ‘This Is Me’ en ‘The Winner Takes It All.’ Ook mocht hij een paar keer optreden in de VS.

Bouke is ook te boeken met zijn eigen liveband 'Bouke & The Elvis Matters Band', vanaf €5950 exclusief techniek.


Bekijk optreden van Bouke

Vragen over het boeken van Bouke?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Bouke aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op