Eigenschappen

Prijs:
€ 1750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / A-set
Vraag offerte aan

Bouke boeken?

Bouke komt uit een muzikale familie en was al van jongs af aan gek op muziek. Op jonge leeftijd zong hij liedjes met zijn vader die hem begeleidde op de accordeon. In 2006 kwam zijn eerste single uit, niet veel later gevolgd door zijn album. Zijn eerste optreden was in de kantine van zijn sportclub.

Dit was het begin van vele optredens in o.a. feesttenten en cafés. Bouke zingt zowel Engels als Nederlandstalig. Hij won de shows ‘This Is Me’ en ‘The Winner Takes It All.’ Ook mocht hij een paar keer optreden in de VS.

Bouke is ook te boeken met zijn eigen liveband 'Bouke & The Elvis Matters Band', vanaf €5950 exclusief techniek.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Bouke is € 1750. Deze gage voor het inhuren van Bouke is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Bouke ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bouke plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Bouke

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bouke te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bouke wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Bouke haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Bouke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bouke boeken

Bent u benieuwd hoe u Bouke kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Bouke direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Bouke?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Bouke aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op