Eigenschappen

Prijs:
€ 1495
Tijdsduur:
30-35 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Blues Brothers Only boeken?

The Blues Brothers tribute Band uit Gemert is verkozen tot beste coverband van Nederland en is voortgekomen uit een selectie van in totaal ruim 1600 bands. Hiervoor hebben ze bij alle 6 voorrondes de vakjury prijs gekregen voor beste act, performance, muzikaliteit en show.


Blues Brothers Only

Omdat er niet overal plaats en/of tijd is om de hele band van 13 personen te boeken, kunnen de twee frontmannen Jake & Elwood ook alleen komen.

Zij zingen dan de grootste hits live gedurende een show van 35 à 40 minuten.  Ze nemen hun eigen geluidstechnicus mee, geluid en licht dient op locatie aanwezig te zijn.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Blues Brothers Only is € 1495. Deze gage voor het inhuren van Blues Brothers Only is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Blues Brothers Only ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Blues Brothers Only plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Blues Brothers Only

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Blues Brothers Only te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Blues Brothers Only wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Blues Brothers Only haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Blues Brothers Only online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Blues Brothers Only boeken

Bent u benieuwd hoe u Blues Brothers Only kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Blues Brothers Only direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Blues Brothers Only?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Blues Brothers Only aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op