Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Aretha Franklin (imitator) boeken?

Francis werd in 1993 bekend door haar deelname aan de Soundmixshow als Patty la Belle. De enthousiaste en professionele zangeres zet een geweldige performance neer van o.a. Aretha Franklin.

Vanaf het moment dat ze het podium opkomt weet ze het publiek te boeien. Met haar prachtige stem, de juiste uitstraling en gekleed in een prachtige jurk maakt zij het optreden tot een succes. 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Aretha Franklin (imitator) is € 995. Deze gage voor het inhuren van Aretha Franklin (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Aretha Franklin (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aretha Franklin (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Aretha Franklin (imitator)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Aretha Franklin (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Aretha Franklin (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Aretha Franklin (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Aretha Franklin (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Aretha Franklin (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Aretha Franklin (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Aretha Franklin (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Aretha Franklin (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Aretha Franklin (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op