Eigenschappen

Prijs:
€ 9750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 600 personen
Vraag offerte aan

Ali B boeken?

Ali B BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ali B ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ali B plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ali B

Ali B (Bouali) verhuisde op twee-jarige leeftijd naar Amsterdam, waar hij opgroeide. Op zijn veertiende verhuisde hij met zijn moeder naar Almere, waar hij ging rappen. Vanaf 2000 deed hij mee aan meerdere talentenjachten.

Zijn single ‘Ik Ben Je Zat’ (samen met Brace) werd zijn grote doorbraak. Hij maakte nog meer hits, waaronder ‘Wat Zou Je Doen’ (samen met Marco Borsato) en ‘Rampeneren (samen met Yes-R).

In 2005 maakte hij een televisieserie waarin hij ontwikkelingslanden bezocht om de situatie van jongeren daar te laten zien en begon hij een eigen radioprogramma samen met zijn neef Yes-R.

In 2008 kreeg hij zijn eigen televisieprogramma: ‘De Flat Van Ali B.’ Ook presenteerde hij in 2008 'Kinderen Voor Kinderen' samen met Jack van Gelder. Hij had nog meer succesvolle televisieprogramma’s, waaronder ‘Ali B Op Volle Toeren.’

Ook was hij in 2018 te zien als gangster in een misdaadfilm. Ali B is coach bij ‘The Voice Of Holland’ en ‘The Voice Kids.’

Ali B is ook met zijn eigen liveband te boeken:
1x60 minuten, exclusief techniek, vanaf €14.750

Bekijk optreden van Ali B

Vragen over het boeken van Ali B?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ali B aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op