Eigenschappen

Prijs:
€ 2250
Tijdsduur:
2x45 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

A Tribute To Barbra Streisand boeken?

A Tribute To Barbra Streisand BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van A Tribute To Barbra Streisand ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van A Tribute To Barbra Streisand plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over A Tribute To Barbra Streisand

Janneke Meessen en haar band nemen je in een ode aan Barbra Streisand mee door het oeuvre van deze legendarische zangeres. Sluit je ogen en laat je meevoeren terwijl klassiekers als ‘Evergreen’ en ‘Woman In Love’ voorbij komen.

Barbra Streisand heeft inmiddels al meer dan 70 albums uitgebracht en heeft al veel prijzen in ontvangst mogen nemen voor haar uitgebreide muziek- en filmcarrière.

In 2022 deed A Tribute To Barbra Streisand mee aan het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’

Bekijk optreden van A Tribute To Barbra Streisand

Vragen over het boeken van A Tribute To Barbra Streisand?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte A Tribute To Barbra Streisand aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op