Eigenschappen

Prijs:
€ 2250
Tijdsduur:
2x45 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

A Tribute To Barbra Streisand boeken?

Janneke Meessen en haar band nemen je in een ode aan Barbra Streisand mee door het oeuvre van deze legendarische zangeres. Sluit je ogen en laat je meevoeren terwijl klassiekers als ‘Evergreen’ en ‘Woman In Love’ voorbij komen.

Barbra Streisand heeft inmiddels al meer dan 70 albums uitgebracht en heeft al veel prijzen in ontvangst mogen nemen voor haar uitgebreide muziek- en filmcarrière.

In 2022 deed A Tribute To Barbra Streisand mee aan het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van A Tribute To Barbra Streisand is € 2250. Deze gage voor het inhuren van A Tribute To Barbra Streisand is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van A Tribute To Barbra Streisand ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van A Tribute To Barbra Streisand plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van A Tribute To Barbra Streisand

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om A Tribute To Barbra Streisand te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u A Tribute To Barbra Streisand wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met A Tribute To Barbra Streisand haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u A Tribute To Barbra Streisand online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

A Tribute To Barbra Streisand boeken

Bent u benieuwd hoe u A Tribute To Barbra Streisand kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

A Tribute To Barbra Streisand direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van A Tribute To Barbra Streisand?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte A Tribute To Barbra Streisand aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op