Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
240 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

90s Party On Tour boeken?

90s Party On Tour BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van 90s Party On Tour ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 90s Party On Tour plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over 90s Party On Tour

Alleen maar gezellige mensen in uw zaak of op uw feest, mensen die komen om een feestje te bouwen en niet om stoer te doen of te vechten? Dat kan met de spiksplinternieuwe “90’s Party On Tour”, leuke herkenbare muziek voor feestgangers uit de jaren 90 en begin 2000, deze doelgroep is inmiddels tussen de 30 en 40 jaar en dus de juiste doelgroep om uw omzet te verhogen !

Van SNAP!, 2 Unlimited, Vengaboys, Culture Beat naar Klubbheads, DJ Jean en G-Spott … Ze komen allemaal voorbij en in een hele mooie mix door ons speciaal samengestelde 90’s On Tour DJ Team, veel interactie met het publiek door de MC maakt deze party compleet !

Het mooie design voor de 90’s Party On Tour word u aangeleverd voor uw promotie campagne zoals Facebook Banner, Instagram afbeelding, profiel foto en uiteraard posters om in uw zaak op te hangen zitten er ook bij!

90’s Party On Tour, een 4 uur durende show met ons 90’s DJ Team en promotiepakket, voor nog geen € 1000,- heeft u een geslaagde avond vol met leuke gezellige en goed bestedende mensen.

Vragen over het boeken van 90s Party On Tour?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte 90s Party On Tour aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op