Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
240 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

90s Party On Tour boeken?

Alleen maar gezellige mensen in uw zaak of op uw feest, mensen die komen om een feestje te bouwen en niet om stoer te doen of te vechten? Dat kan met de spiksplinternieuwe “90’s Party On Tour”, leuke herkenbare muziek voor feestgangers uit de jaren 90 en begin 2000, deze doelgroep is inmiddels tussen de 30 en 40 jaar en dus de juiste doelgroep om uw omzet te verhogen !

Van SNAP!, 2 Unlimited, Vengaboys, Culture Beat naar Klubbheads, DJ Jean en G-Spott … Ze komen allemaal voorbij en in een hele mooie mix door ons speciaal samengestelde 90’s On Tour DJ Team, veel interactie met het publiek door de MC maakt deze party compleet !

Het mooie design voor de 90’s Party On Tour word u aangeleverd voor uw promotie campagne zoals Facebook Banner, Instagram afbeelding, profiel foto en uiteraard posters om in uw zaak op te hangen zitten er ook bij!

90’s Party On Tour, een 4 uur durende show met ons 90’s DJ Team en promotiepakket, voor nog geen € 1000,- heeft u een geslaagde avond vol met leuke gezellige en goed bestedende mensen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van 90s Party On Tour is € 995. Deze gage voor het inhuren van 90s Party On Tour is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van 90s Party On Tour ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 90s Party On Tour plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om 90s Party On Tour te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u 90s Party On Tour wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met 90s Party On Tour haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u 90s Party On Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

90s Party On Tour boeken

Bent u benieuwd hoe u 90s Party On Tour kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

90s Party On Tour direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van 90s Party On Tour?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte 90s Party On Tour aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op